ΕΝΔΟΛΙΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ / INTRALIPOTHERAPY

Ο Επαναστατικός Τρόπος Αντιμετώπισης του Τοπικού Πάχους.

ΕΝΔΟΛΙΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ / INTRALIPOTHERAPY

Το μυστικό για μια αρμονική σιλουέτα εντοπίζεται στη φύση: το δεοξυχολικό οξύ. Μια μέθοδος που εξαλείφει εύκολα, γρήγορα και ανώδυνα τις “αποθήκες λίπους“, χωρίς χρονοβόρες αναρρώσεις ή ειδικές προετοιμασίες.

Η ενδολιποθεραπεία συνίσταται στην έγχυση ένος ειδικού λιποδιαλυτικού υλικού εντός του λιπώδους ιστού, το deoxycholate acid (δεοξυχολικό οξύ). Η ουσία αυτή καταστρέφει τις μεμβράνες των λιποκυττάρων, ενώ εν συνεχεία ο οργανισμός τα αποβάλλει.

Η θεραπεία είναι ανώδυνη ή σχεδόν ανώδυνη, αφήνοντας ένα ήπιο αίσθημα καύσου στην περιοχή που διαρκεί μερικές ώρες. Για ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα, συνιστώνται 4 συνεδρίες, οι οποίες πραγματοποιούνται ανά 40 ημέρες. Δεν χρειάζεται καμία προετοιμασία πριν την συνεδρία, ενώ μετά, ο ασθενής μπορεί να αναλάβει αμέσως τις καθημερινές του συνήθειες/εργασία κτλ.

Συστήνεται η διενέργεια αερόβιας άσκησης (π.χ. γρήγορο περπάτημα, τρέξιμο, ποδήλατο) για μερικές ημέρες μετά τη συνεδρία. Είναι ιδανική θεραπεία για άτομα που έχουν «αποθήκες λίπους», δηλαδή τοπικό πάχος (όπως «ψωμάκια» στην περιοχή του έξω μηρού, στην περιοχή της κοιλιάς, στο «διπλοσαγόνο», στα μπράτσα κτλ).

Στο κέντρο μας, προσφέρουμε μία από τις πιο προηγμένες και αποτελεσματικές θεραπείες ,χωρίς επεμβατικές διαδικασίες. Ανακαλύψτε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αγκαλιάσετε το σώμα που πάντα ονειρευόσασταν, με την ενδολιποθεραπεία!


Ενδολιποθεραπεία
Κλείστε το ραντεβού σας σήμερα και ανακαλύψτε τη διαφορά της επαγγελματικής μας προσέγγισης.

Υγιές Δέρμα, Υγιής Ζωή.

Vasiliki Final logo dark

Τηλ:
+(30) 2641307215
+(30) 6937119603

Email: doctor@dermapapageorgiou.gr

Ωράριο Λειτουργίας :

Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή 10.00-14.00 & 17.00-21.00
Τρίτη – Πέμπτη 10.00-18.00
Σάββατο & Κυριακή Κλειστά

Που Βρισκόμαστε

Προυσιωτίσσης 27 & Δ.Σταϊκου , Αγρίνιο 30133 (έναντι γηπέδου Παναιτωλικού)

© 2023 All rights reserved | dermapapageorgiou.gr | Designed by Site-Forge.com