Χειρουργική αφαίρεση με ή χωρίς τοποθέτηση ραμμάτων

Μέγιστη Φροντίδα για το Δέρμα σας, Μικρότεροι Χειρουργικοί Τραυματισμοί!

Χειρουργική αφαίρεση με ή χωρίς τοποθέτηση ραμμάτων

Κάθε βλάβη στο δέρμα είναι ξεχωριστή και χρίζει ιδιαίτερης προσοχής. Στον σύγχρονο κόσμο της δερματολογίας, η ασφαλής και ακριβής αφαίρεση δερματικών βλαβών είναι πια πραγματικότητα.

Επί καλοήθους ή κακοήθους βλάβης, ο δερματολόγος μπορεί να επιλέξει να αφαιρέσει μία βλάβη χειρουργικά, ώστε να ακολουθήσει ιστολογική ανάλυση, η οποία γίνεται από ιατρό παθολογοανατόμο. Η αφαίρεση μπορεί να γίνει κατ’εφαπτομένη (δηλαδή αφαιρούμε τη βλάβη «σύρριζα»), οπότε δεν γίνεται τοποθέτηση ραμμάτων αλλά το τραύμα επουλώνεται μόνο του (κατά δεύτερο σκοπό).

Εναλλακτικά, μπορεί να γίνει αφαίρεση της βλάβης με τοποθέτηση ραμμάτων. Εδώ αφαιρείται η βλάβη και μέρος του περιβάλλοντος ιστού.

Στο κέντρο μας, αντιμετωπίζουμε το δέρμα σας με την προσοχή και τον σεβασμό που του αξίζει. Κατανοούμε πόσο σημαντικό είναι για εσάς να έχετε ένα υγιές και αψεγάδιαστο δέρμα. Ανάλογα με το είδος της βλάβης και τη θέση της, επιλέγουμε την καταλληλότερη τεχνική αφαίρεσης, είτε αυτή περιλαμβάνει ράμματα είτε όχι. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας εγγυώνται τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, ενώ παράλληλα δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην καλύτερη δυνατή επούλωση. Εμπιστευτείτε μας για μια φροντισμένη και εξειδικευμένη προσέγγιση!


rammata
Κλείστε το ραντεβού σας σήμερα και ανακαλύψτε τη διαφορά της επαγγελματικής μας προσέγγισης.

Υγιές Δέρμα, Υγιής Ζωή.

Vasiliki Final logo dark

Τηλ:
+(30) 2641307215
+(30) 6937119603

Email: doctor@dermapapageorgiou.gr

Ωράριο Λειτουργίας :

Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή 10.00-14.00 & 17.00-21.00
Τρίτη – Πέμπτη 10.00-18.00
Σάββατο & Κυριακή Κλειστά

Που Βρισκόμαστε

Προυσιωτίσσης 27 & Δ.Σταϊκου , Αγρίνιο 30133 (έναντι γηπέδου Παναιτωλικού)

© 2023 All rights reserved | dermapapageorgiou.gr | Designed by Site-Forge.com