ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΚΗ ΠΟΔΟΣ

Εξειδικευμένη Φροντίδα για την Υγεία των Ποδιών σας.

ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΚΗ ΠΟΔΟΣ


Τα χρόνια έλκη του ποδός αποτελούν ένα περίπλοκο ιατρικό θέμα που απαιτεί εξειδικευμένη προσοχή και περίθαλψη. Η πρόκληση στην αντιμετώπισή τους είναι μεγάλη, αλλά με τη σωστή προσέγγιση, η βελτίωση και η επούλωση είναι εφικτές. Η κατανόηση των αιτιών, αλλά και η εφαρμογή των πιο καινοτόμων θεραπευτικών προτάσεων, είναι καθοριστική για το αποτέλεσμα.

Για τη σωστή προσέγγιση των χρόνιων έλκων του ποδός είναι συχνά απαραίτητη η συνεργασία ιατρών διαφορετικών ειδικοτήτων. Η αιτιολογία τους είναι πολυποίκιλη, με συχνότερες τις αγγειοπάθειες (φλεβική ή/και αρτηριακή ανεπάρκεια) και τον σακχαρώδη διαβήτη.

Η ιατρός έχει εκπαιδευτεί στο Νοσοκομείο Pasteur της Colmar που διαθέτει μία από τις πρωτοπόρες κινητές ομάδες «Τραυμάτων και Επούλωσης» στη Γαλλία. Διαθέτει πανεπιστημιακό δίπλωμα (Diplôme d’Université) με αντικείμενο “Τράυματα και Επούλωση” από το Πανεπιστήμιο της Λωραίνης, στη Γαλλία.

Με την εκπαίδευση και την εμπειρία που αποκτήθηκε, είμαστε έτοιμοι να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή φροντίδα. Στόχος μας είναι η ανακούφισή σας από το πόνο, η πρόληψη των επιπλοκών και η επιστροφή στην κανονικότητα της ζωής σας.

elkh podos
Κλείστε το ραντεβού σας σήμερα και ανακαλύψτε τη διαφορά της επαγγελματικής μας προσέγγισης.

Υγιές Δέρμα, Υγιής Ζωή.

Vasiliki Final logo dark

Τηλ:
+(30) 2641307215
+(30) 6937119603

Email: doctor@dermapapageorgiou.gr

Ωράριο Λειτουργίας :

Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή 10.00-14.00 & 17.00-21.00
Τρίτη – Πέμπτη 10.00-18.00
Σάββατο & Κυριακή Κλειστά

Που Βρισκόμαστε

Προυσιωτίσσης 27 & Δ.Σταϊκου , Αγρίνιο 30133 (έναντι γηπέδου Παναιτωλικού)

© 2023 All rights reserved | dermapapageorgiou.gr | Designed by Site-Forge.com