ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Εκεί όπου η φύση συναντά την επιστήμη, η ομορφιά σας αναδεικνύεται με όλη της τη λάμψη.

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ


Η μεσοθεραπεία, δεν είναι απλώς μια θεραπεία. Είναι μια αντανάκλαση της αγάπης και της φροντίδας που έχουμε για κάθε σας ανάγκη. Είτε πρόκειται για τη βελτίωση της ποιότητας του δέρματός σας, είτε για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, το ειδικευμένο μας προσωπικό είναι εδώ για να σας προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις που θα αναζωογονήσουν την εμφάνισή σας και θα αναδείξουν τη φυσική σας λάμψη.

Η μεσοθεραπεία έγκειται στην έγχυση διαφόρων ουσιών στο δέρμα. Με αυτόν τον τρόπο, προσφέρουμε «υλικά» απευθείας στο δέρμα, ανάλογα με το πρόβλημα που θέλουμε να αντιμετωπίσουμε. Πρόκειται για θεραπείες προσώπου, που έχουν ως απώτερο σκοπό την βελτίωση της ποιότητας του δέρματος συνολικά, αλλά και για θεραπείες σώματος, κυρίως για σύσφιξη και για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας. Έτσι έχουμε:

  • Μεσοθεραπεία με υαλουρονικό, αμινοξέα και βιταμίνες
    Το δέρμα θα χρησιμοποιήσει αυτά το δομικά συστατικά, με αποτέλεσμα την βαθιά ενυδάτωση και κατ’επέκταση, τη λάμψη, τη σφριγηλότητα του προσώπου και το σβήσιμο των λεπτών ρυτίδων.
  • Μεσοθεραπεία PRP
    Το λεγόμενο και Vampire lift! Το PRP (Plasma reach in platelets) σημαίνει πλάσμα του αίματος πλούσιο σε αιμοπετάλια. Γνωρίζουμε ότι το πλάσμα και τα αιμοπετάλια αντιμετωπίζουν την επούλωση των ιστών και ότι περιέχουν αυξητικούς παράγοντες. Αυτή ακριβώς τη λειτουργία εκμεταλλευόμαστε, λαμβάνοντας το άιμα του ίδιου του ασθενούς (μερικά μόνο ml) και έπειτα ακολουθούμε τη διαδικασία της μεσοθεραπείας για να το αποδώσουμε στο δέρμα. Απαλύνει τις ρυτίδες, βελτιώνει τον τόνο και την υφή του δέρματος, μειώνει τους διεσταλμένους πόρους και αντιμετωπίζει τις ραγάδες και τις ουλές.
  • Mεσοθεραπεία για σύσφιξη και αντιμετώπιση κυτταρίτιδας
    Συστατικά όπως είναι η L-Carnitine, η καφεϊνη, η αγγινάρααγκινάρα και άλλα, γνωρίζουμε ότι έχουν αποιδηματική και συσφικτική δράση. Τέτοια, λοιπόν, συστατικά εγχύουμε στο δέρμα και το λιπώδη ιστό για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και τη σύσφιξη. Συνήθως χρειάζονται μία σειρά από συνεδρίες για να επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

μεσοθεραπεία
Κλείστε το ραντεβού σας σήμερα και ανακαλύψτε τη διαφορά της επαγγελματικής μας προσέγγισης.

Υγιές Δέρμα, Υγιής Ζωή.

Vasiliki Final logo dark

Τηλ:
+(30) 2641307215
+(30) 6937119603

Email: doctor@dermapapageorgiou.gr

Ωράριο Λειτουργίας :

Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή 10.00-14.00 & 17.00-21.00
Τρίτη – Πέμπτη 10.00-18.00
Σάββατο & Κυριακή Κλειστά

Που Βρισκόμαστε

Προυσιωτίσσης 27 & Δ.Σταϊκου , Αγρίνιο 30133 (έναντι γηπέδου Παναιτωλικού)

© 2023 All rights reserved | dermapapageorgiou.gr | Designed by Site-Forge.com