ΝΗΜΑΤΑ PDO

Η Επανάσταση του Αναίμακτου Λίφτινγκ.

ΝΗΜΑΤΑ PDO

Όταν η φύση συναντά την επιστήμη, γεννιούνται τα νήματα PDO. Μια καινοτομία στον κόσμο της αισθητικής δερματολογίας που προσφέρει φυσικά αποτελέσματα με απολύτως ελάχιστες επεμβάσεις.

“Φυσική ομορφιά, με τον πιο εξελιγμένο τρόπο!”

Συγκαταλέγεται στις θεραπείες αναίμακτου λίφτινγκ.

Τα νήματα PDO παίρνουν το όνομά τους από το υλικό που είναι φτιαγμένα (πολυδιοξανόνη). Πρόκειται για ένα υλικό που ανευρίσκεται στα απορροφήσιμα χειρουργικά ράμματα. Μετά την τοποθέτηση των νημάτων, το δέρμα ξεκινά τη διαδικασία αποδόμησης αυτών, οπότε στη θέση τους παράγει νέες κολλαγόνες ίνες. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται κολλαγονογένεση και σύσφιξη του ιστού. Συνήθως τοποθετείται ένα πλέγμα από νήματα, ώστε να δημιουργηθεί ένα πλέγμα στήριξης στα επιθυμητά σημεία. Η τοποθέτησή τους γίνεται με τη βοήθεια μία μικρής βελόνης και είναι σχεδόν ανώδυνη! Μετά τη θεραπεία, ο/η ασθενής επιστρέφει άμεσα στις δραστηριότητές του/της. Συνδυάζεται άψογα με υαλουρονικό οξύ ή/και μεσοθεραπεία.

Στο ιατρείο μας, είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή των τελευταίων τεχνολογιών και μεθόδων που έρχονται στον χώρο της αισθητικής. Τα νήματα PDO είναι η απάντηση για όσους αναζητούν μια διακριτική ανανέωση, χωρίς χειρουργικές επεμβάσεις. Με τη βοήθεια των νημάτων, το δέρμα σας ανανεώνεται από μέσα προς τα έξω, χαρίζοντας σας μια φρέσκια, σφριγηλή και νεανική εμφάνιση. Δείτε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να ανακαλύψετε τον καλύτερο εαυτό σας με τα νήματα PDO!


ΝΗΜΑΤΑ PDO
Κλείστε το ραντεβού σας σήμερα και ανακαλύψτε τη διαφορά της επαγγελματικής μας προσέγγισης.

Υγιές Δέρμα, Υγιής Ζωή.

Vasiliki Final logo dark

Τηλ:
+(30) 2641307215
+(30) 6937119603

Email: doctor@dermapapageorgiou.gr

Ωράριο Λειτουργίας :

Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή 10.00-14.00 & 17.00-21.00
Τρίτη – Πέμπτη 10.00-18.00
Σάββατο & Κυριακή Κλειστά

Που Βρισκόμαστε

Προυσιωτίσσης 27 & Δ.Σταϊκου , Αγρίνιο 30133 (έναντι γηπέδου Παναιτωλικού)

© 2023 All rights reserved | dermapapageorgiou.gr | Designed by Site-Forge.com