Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΧΡ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ


Η Βασιλική Παπαγεωργίου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αγρίνιο. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 2010.

Είναι κάτοχος δύο τίτλων ειδικότητας: Γενικής Οικογενειακής Ιατρικής και Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας. Βάση νομοθεσίας, ασκεί μόνο τη δεύτερη ειδικότητα, της Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας. Συγκεκριμένα, το 2016, απέκτησε τον τίτλο της Γενικής Ιατρικής από το Πανεπιστήμιο του Στρασβούργου, μετά από παρουσίαση της διατριβή της (thèse) ενώπιον επιτροπής, με θέμα την αντιμετώπιση των φλεβικών ελκών ποδών. To 2021, απέκτησε τον τίτλο της Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας μετά από την επιτυχή συμμετοχή της στις Πανελλήνιες εξετάσεις ειδικότητας.

Εκπαιδεύτηκε σε διάφορα νοσοκομεία της Γαλλίας και της Ελλάδας, αποκτώντας εξειδικευμένη εμπειρία σε διάφορες παθήσεις: στο Νοσοκομείo Pasteur, στην Colmar της Γαλλίας, το οποίο διαθέτει ειδική κινητή μονάδα ελκών ποδός, τραυμάτων και επούλωσης, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Centre Hospitalier Universitaire Lyon Sud, στη Λυών της Γαλλίας, με ειδικό ενδιαφέρον στην ογκοδερματολογία, τη δερματοσκόπηση και τη δερματοχειρουργική, στο νοσοκομείο Δυττικής Αττικής «H Αγία Βαρβάρα» και ασφαλώς στο νοσοκομείο Αφροδισίων και Δερματικών Νόσων «Ανδρέας Συγγρός».


Έχει συνεχή παρουσία σε πολυάριθμα συνέδρια ως απλή ή ενεργή συμμετέχουσα, με ομιλίες και ελεύθερες ανακοινώσεις. Επίσης, συμμετείχε ως εκπαιδεύτρια σε σεμινάρια συρραφής ραμμάτων για φοιτητές που διοργάνωνε η Επιστημονική Εταιρεία Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας.

Ενεργή στη συνεχιζόμενη εκπαίδευση, είναι κάτοχος πανεπιστημιακού διπλώματος «Τραυμάτων και Επούλωσης», από το Πανεπιστήμιο της Λωρραίνης στη Γαλλία. Επιπλέον,με την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας, παρακολούθησε το 2015 εντατικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα τις Νέες μη Επεμβατικές Τεχνικές στην Απεικόνιση του Δέρματος. Το 2021 τιμήθηκε με τη διεθνή υποτροφία “John Stratigos” για τις επιδόσεις της. Μετά την απόκτηση του τίτλου ειδικότητας της Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας, εξειδικεύτηκε – ως υπότροφος της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας (ΕΔΑΕ) – στην Παθολογία και Χειρουργική Όνυχος, στο διεθνώς αναγνωρισμένο κέντρο αριστείας στον τομέα αυτόν, των νοσοκομείων Saint-Pierre και Brugmann στις Βρυξέλλες, Βελγίου.

Έχει πλούσια ερευνητική εμπειρία. Eίναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (Master of Science) στην Κυτταρική και Μοριακή Παθοφυσιολογία, στο πλαίσιο του οποίου είχε τη δυνατότητα να ασκηθεί σε εξαίρετα ερευνητικά  κέντρα της Γαλλίας όπως το Institut de Génétique et de Biologie Moléculaire et Cellulaire (IGBMC) και το Molecular and Cellular Biology Institute (IBMC), CNRS-UPR3572. Είναι συγγραφέας αρκετών επιστημονικών άρθρων. Έχει δε συμμετάσχει σε κλινικές μελέτες ως υπό-ερευνήτρια, ενώ είναι επιστημονική συνεργάτης στο νοσοκομείο «Ανδρέας Συγγρός».


Έχει εργαστεί σε μεγάλα Δερματολογικά κέντρα της Αθήνας όπου απέκτησε μεγάλη εμπειρία στις αισθητικές και ενέσιμες θεραπείες καθώς και στο χειρισμό ιατρικών laser (Αλεξανδρίτη, ND:YAG, CO2 , Fractional).

Τέλος, είναι μέλος της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας, της Ευρωπαϊκής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας καθώς και της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ονύχων.


Οι Δικές σας Αληθινές Εμπειρίες

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας

Panagiota Kokkotou
Panagiota Kokkotou
7 Oκτώβριος 2023
Μπαίνοντας στο ιατρείο σε διακατέχει μια αίσθηση διακοσμητικής αρμονίας και καθαριότητας. Το φιλικό πρόσωπο της ιατρού σε συνδυασμό με την εξαιρετική κατάρτιση και την επιστημονική γνώση σε κάνουν να θες να επιστρέψεις για οποιαδήποτε ιατρική ανησυχία χωρίς ενδοιασμό. Συνιστώ ανεπιφύλακτα την Dr Βασιλική Παπαγεωργίου, μια καινοτόμο ιατρό για την πόλη μας!
Aikaterini Tsiogka
Aikaterini Tsiogka
8 Σεπτέμβριος 2023
Εξαιρετική γιατρός, φιλική, με εμπειρία και κατάρτιση! Συστήνω ανεπιφύλακτα!
Michalis Koulinas
Michalis Koulinas
7 Σεπτέμβριος 2023
Εξαιρετική δερματολόγος! Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.
A Google User
A Google User
2 Σεπτέμβριος 2023
The best !
Lampros Kardaras
Lampros Kardaras
2 Σεπτέμβριος 2023
Ότι καλύτερο για το Αγρίνιο!!!
ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΙΠΛΑΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΙΠΛΑΣ
16 Αύγουστος 2023
Εξαιρετική γιατρος πολυ καλός άνθρωπος!! Κορυφαίος Χώρος ,πολύ καλά τεχνολογικά εξοπλισμένος. Η Κ.Βασιλική Παπαγεωργίου ειναι μια κορυφαία γιατρος που εμπνέει απόλυτη εμπιστοσύνη!! Εμεινα απόλυτα ευχαριστημένος!!!
Λίζα Τσοπανάκη
Λίζα Τσοπανάκη
14 Αύγουστος 2023
Εξαιρετική επιστήμονας, μα πάνω από όλα εξαιρετικός άνθρωπος! Χρειάστηκε σε επίσκεψη μου στο Αγρίνιο να την επισκεφθώ και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη απο τον επαγγελματισμό της αλλά και τον τρόπο προσέγγισης! Τη συστήνω ανεπιφύλακτα!
Papad Akdd
Papad Akdd
12 Αύγουστος 2023
Εξαιρετική κατάρτιση…άψογη αντιμετώπιση του προβλήματος μου από την κα Παπαγεωργίου και οι συστάσεις της για την θεραπεία με βοήθησαν να απαλαγω από χρόνιο δερματολογικό πρόβλημα!
Iluas Tsavarus
Iluas Tsavarus
9 Αύγουστος 2023
Εξαιρετική ιατρός!!!

Vasiliki Final logo dark

Τηλ:
+(30) 2641307215
+(30) 6937119603

Email: doctor@dermapapageorgiou.gr

Ωράριο Λειτουργίας :

Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή 10.00-14.00 & 17.00-21.00
Τρίτη – Πέμπτη 10.00-18.00
Σάββατο & Κυριακή Κλειστά

Που Βρισκόμαστε

Προυσιωτίσσης 27 & Δ.Σταϊκου , Αγρίνιο 30133 (έναντι γηπέδου Παναιτωλικού)

© 2023 All rights reserved | dermapapageorgiou.gr | Designed by Site-Forge.com