ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΟΝΥΧΩΝ

Προστατεύουμε τη φυσική ομορφιά και λειτουργικότητα των νυχιών σας.

ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΟΝΥΧΩΝ


Το νύχι είναι ένα από τα εξαρτήματα του δέρματος. Ο ρόλος τους δεν περιορίζεται στην προστασία των δακτύλων από διάφορους τραυματισμούς (μηχανικούς, χημικούς, βιολογικούς) αλλά συμβάλλουν επίσης στην αφή και την λεπτή κινητικότητα των χεριών και των ποδιών. Επιπλέον, μας χρησιμεύουν ώστε να ξυθούμε ή να αμυνθούμε.

Τα νύχια μπορεί να είναι η θέση ή η «αντανάκλαση» πολλών παθήσεων. Μερικά παραδείγματα είναι η σχετικά συχνή ονυχομυκητίαση αλλά και η ψωρίαση, ο λειχήνας, οι τραυματικές ή ιατρογενής/φαρμακευτικές ονυχολύσεις, σπίλοι, ν. Bowen, onychopappiloma, onychofibroma κ.τ.λ

Η αντιμετώπιση κάποιων παθήσεων μπορεί να είναι χειρουργική , όπως στην είσφρυση όνυχος, σε κάποιες περιπτώσεις ονυχομυκητίασης αλλά και σε όγκους της περιοχής. Τοπική αναισθησία γίνεται πριν την επέμβαση.

Η ιατρός έλαβε υποτροφία από την Ελληνική Δερματολογική και Αφροδιοσιολογικη Εταιρεία και έκανε μετεπεκπαίδευση στο κέντρο αναφοράς και διεθνούς αναγνώρισης στην Παθολογία και Χειρουργική Όνυχος στα Centre Hospitalier Universitaire Saint Pierre και Brugmann στις Βρυξέλλες ( Βέλγιο).

xeirourgiki onyxon icon
Vasiliki Final logo dark

Τηλ:
+(30) 2641307215
+(30) 6937119603

Email: doctor@dermapapageorgiou.gr

Ωράριο Λειτουργίας :

Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή 10.00-14.00 & 17.00-21.00
Τρίτη – Πέμπτη 10.00-18.00
Σάββατο & Κυριακή Κλειστά

Που Βρισκόμαστε

Προυσιωτίσσης 27 & Δ.Σταϊκου , Αγρίνιο 30133 (έναντι γηπέδου Παναιτωλικού)

© 2023 All rights reserved | dermapapageorgiou.gr | Designed by Site-Forge.com